Minäkin tein pieniä stuzzichineja jäljelle jääneistä paahtoleivistä edellisestä "Kuuhullujen kananmunat"- reseptistä.
Kun en halunnut heittää tähteitä roskiin, päätin tehdä niistä helpot stuzzichinit!
Nopeaa ja maukasta: leikkasin paahtoleivän paloiksi, laitoin päälle mitä jääkaapistamme löysin ja sitten uuniin!
Jääkaapissa oli mm. vihreitä oliiveja, kinkkua, puolikas paprika ja aurinkokuivattu tomaatti- tuorejuustoa.
Ainekset (n. 12 palaa):
2-3 paahtoleipäsiivua
kinkkua
1/2 paprikaa
1/2 sipulia
tuorejuustoa
tomaattipyreetä
oliiveja
chilirouhetta
Valmistus:
Hienonna sipuli. Leikkaa paprika ja kinkku pieniksi paloiksi.
Leikkaa jokainen leipäsiivu 4 osaan ja levitä vähän tomaattipyrettä niiden päälle.
Lisää tuorejuustoa ja sitten muut ainekset oman maun mukaan. Minä lisäsin myös vähän chilirouhetta.
Paista uunissa 150 astetta n. 5-10 min. kunnes palat ovat saanet väriä. Anna jäähtyä ennen tarjoilua.
Tarjoaa esim. mietojen alkoholijuomien/alkoholittomien juomien tai kahvin kanssa.
Buon appetito! Hyvää ruokahalua!
6 kommenttia:
Nerokkaan yksinkertaista ja herkullisen näköistä fingerfoodia :)
Taidan napata tämän reseptin pojan valmistujaisjuhliin. Niihin on tarkoitus tehdä kaikkea pientä purtavaa tomaattibasilikakeiton seuraksi.
@mama: Kiitos! Se oli aika hyvä idea :P
@Sirpa: Ole hyvä! :)
Tosi herkun näköisiä! :-)
@mimosa: Kiitos, laitatko sinäkin joskus stuzzichineja?
Lähetä kommentti